RadioRinora MUSIC
Welcome Guest | RSS
 
Risi-risi-Risi-TRING DIGITAL--->Klient të nderuar,Stafi i Tring-Digital për shkak të festave të fund vitit,që nga tani kemi oferta te veçanta:Resiver+modul+karta për 12 muaj abonimi vetëm 170€.Kurse riabonimi (vazhdimi i karteles) paguajn 12 muaj dhe i marin 15 muaj abonim !Mos nguroni po profitoni,me ne gjithmon afër vendlindjes tuaj Tring-digital.Me respekte për ju i tërë Stafi TRING-DIGITAL,me Përfaqesuesit për France Blerim-Zeqiri+33.469.484.036-Gjermani Faton Binakaj+49.176.420.396.77-Zvicërr Sadik Binakaj+41.784.048.882-TRING-DIGITAL tani më,në Ç'do shtëpi shiptare !
 
 

 
 

 

wWw.FreSkoHu.Me  ChaT Muzik Lojra Te Ndryshme  wWw.FresSkoHu.Me

 
Në radhë të ju faleminderojmë për vizitën qe i keni bërë ueb faqes tuaj e cila eshte rikthyer online përsëri dhe besoj qe do të vazhdojmë së bashku. Kjo faqe eshte ndalur rreth muajit qershor 2009, prej asaj kohe deri me tash nuk ka punuar fare. Pra te gjithë anëtarët e regjistruar deri me qershor 2009 do te mbeten përsëri të regjistruar, ndërsa kush nuk është i regjistruar duhet te regjistrohet përsëri. Për të gjithe ata qe e kanë harruar fjalëkalimin mund të KLIKONI KËTU ose te shkoni tek akonti juaj dhe të klikoni Ke Harruar Password? që të zgjedhni një fjalekalim (password) të ri. Besojmë qe shume shpejt do të jemi më aktiv dhe të jetë kjo faqe siç ka qenë edhe më përpara. Faleminderit edhe njëherë për durimin tuaj 1 vjeqar, por pengesat ndodhin nga ata që nuk na dëshirojnë të mirën. Mbeteni të përshëndetur nga Staffi i Freskohu.me

Pra prej tash e tutje do te jemi së bashku tek www.Freskohu.me
 

RISI RISI RISI !! Multi-Player Online Lojra në www.Freskohu.me

Për të vazhduar të luani ju lutem KLIKONI KËTU ose kliko mbi foto.

 

***KUJDES: Nese nuk ju qelen dritaret e dhomave te lojrave, ju keni te bllokuar  popup dritaret, pra ju duhet t'i lejoni ato per te vazhduar lojen!!

 

 
 
  

 

CopyriGht  dJ-ShkuPjANii ©2009©
wWw.Studio-RiNOra.Tk  wWw.Radio-RINOra.Tk   .:. InFo Email .:. Radio.RiNOra@Live.Com Studio Qendrore Ne ShkuP  Dj-ShkuPjaNii  TeL :+38970537216 Ju deShirojm NdeGjim Te KendShem Me   .:. Radio RiNOra .:.